Provozujete restauraci, bistro, kavárnu či cukrárnu? Vyzkoušeli jste vše, co bylo ve vašich silách a klienti se k vám stále nehrnou? Lámete si hlavu, čím to je, ale stále na nic nepřicházíte? Pokud jste si alespoň jednou odpověděli ANO, je ten správný čas kontaktovat mou maličkost.
Již 20 let se pohybuji v sektoru HORECA. Zkušenosti mám jak z restaurací a bister, tak i z kaváren. Vím, jak gastrosektor funguje a zároveň vím, co lidé chtějí. Díky zkušenostem a rozhledu dokážu bez zaujetí vidět, kde je onen pověstný zakopaný pes a chyby odstranit. Díky široké čtenářské základně navíc umím dát lidem vědět, proč se právě u vás zastavit na něco dobrého k snědku či napití.
Poslední tři roky se navíc aktivně věnuji kávové turistice. Navštěvuji pražírny kávy a kavárny a letos mi vyjde druhý kávový průvodce s tipy, kam zajít na výbornou kávu. Protože jsem si vědoma, že provozování kavárny a cukrárny se od provozování restaurace hodně liší, sbírala jsem zkušenosti i v kavárnách. Pokud provozujete kavárnu či cukrárnu a pochybujete o mých schopnostech, ujišťuji vás, že pochybovat nemusíte. Vím, jak kavárny a cukrárny fungují a dokážu pomoci i vám.
Poslechnu si, co Vás trápí, zjistím, co si přejete. Napravíme chybné kroky a vymyslíme, jakým směrem bude další propagace mířit.
Připravím pro vás strategický plán, který vaše přání změní v realitu. Z praxe totiž moc dobře vím, že to, co funguje vaší konkurenci, nemusí být funkční ve vašem případě. Díky osobnímu přístupu a strategii na míru se brzy dostanete tam, kde chcete být.
Důkladně zmapuji lokalitu a vymyslím, na co vaše potenciální klienty nalákat. Pouze za jídlem se vydá jen zlomek lidí, které můžeme oslovit.
Opráším vaše sociální sítě nebo založím nové, naučím vás s nimi pracovat a několik prvních příspěvků připravím za vás. Napíšu o vás článek na Seznam médium a připravím pozvánky k vám i na své sociální sítě.
Vy už jen budete vítat nové zákazníky a dopřávat jim to nejlepší, co jim můžete nabídnout.
Jméno: Jana Beranová
Telefon: +420 607 078 560
Email: info@janulanatoulkach.cz
K dispozici jsem:
Pondělí až pátek 10:00 - 15:00 hod.
Z důvodu časové vytíženosti preferuji kontakt e-mailem